Daglig bønn fra Nykirken

Bli med på bønnefellesskap på hverdager kl. 12.00 i tiden fremover. Da blir det overført en bønnestund med en kort andakt på nettsidene til Bjørgvin bispedømme. Biskopen oppfordrer samtidig til lystenning og bønn.

Bøn kl. 12 - 30. mars 2020 from Bjørgvin bispedømekontor on Vimeo.

- La oss gjøre det som er normalt i unormale tider - la oss be, sier biskopen i den første andakten som ble sendt fra Mariakirken i Bergen tirsdag 17. mars kl. 12.00.

Fra 30. mars blir andaktene sendt frå Nykirken i Bergen. I uken før palmesøndag blir det musikalske innslag, blant annet negro spirituals, ved sangarane Kristin Bergsvik Skilbrei og Marianne Juvik Sæbø og barne- og ungdomskantor Eirik B. Minde.

I et brev som ble sendt til menighetene via prostene mandag, oppfordrer biskopen prestene, andre ansatte og menighetsrådsmedlemmer i Bjørgvin om å tenne et lys hver dag kl. 12.00 og be for kyrkjelydane.

- På denne måten kan vi skape en virtuell samling for hele bispedømet kl. 12 hver dag, med en felles bønn som mange tar del i, skriv biskopen.

Andakten vil du finne på framsiden av Bjørgvin bispedømme sine nettsider.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"