Menighetens årsmøte avholdt

Menighetens årsmøte ble i dag avholdt i Domkirken. Leder av menighetsrådet, Christian Nesset, trekker frem noe av det positive fra et år med mange utfordringer.

«2020 var et spesielt år men det var også mye positivt å merke seg. Innsatsen fra staben for å møte korona-utfordringene har vært formidabel, både når det gjelder fysiske arrangement og digital produksjon. Menigheten har hatt en utfordrende og spennende prosess rundt situasjonen med Nykirken og vi har, med hjelp av arv og tilskudd, fått i havn et positivt økonomisk resultat».

Flere medlemmer av menigheten var fremme på talerstolen for å gi både ris og ros, og stille spørsmål. Frivillighet, kollekt, arbeidet på Domkirken og informasjonsflyt var noen av temaene som ble tatt opp. Det er mye å glede seg til i Bergen domkirke menighet i tiden som kommer, med to flotte jubileer rett rundt hjørnet. St.Jakob skal markere sine 100 år i høst i år mens Nykirken feirer 400 år neste år.

«Nå skal vi løfte blikket og se fremover og jobbe videre med både det vi er gode på og det som kan bli bedre. Og så håper vi på høyt aktivitetsnivå etter hver som samfunnet åpnes igjen!»

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"