Sankta Sunniva Kammerkor

Sankta Sunniva Kammerkor, gjerne forkortet StaS, er til for unge sangere i alderen 18-30 år som er glade i klassisk korsang.

Koret jobber ofte med musikk fra renessanse og barokk i tillegg til musikk fra det 20. og 21. århundre, men vi har også svake øyeblikk der vi unner oss en romantisk sviske (eller krembolle). Koret synger både verdslig musikk og kirkemusikk, men gjerne mest det siste. Vi er tilknyttet Bergen domkirke menighet. 

Før påsken 2019 fremførte koret Bob Chilcotts Johannespasjon i Bergen domkirke. Vi har flere konserter til høsten, blant annet sammen med et tidligmusikkensemble fra Estland under Bergen Kirkeautunnale. På konsertene denne høsten synger vi spennende musikk fra nåtid og fortid.

StaS har et godt sosialt miljø, medlemmene er hovedsakelig skoleelever og studenter. Det er vanlig at medlemmene har sangerfaring. Det er selvsagt mulig å prøvesynge til StaS dersom du ikke har korbakgrunn, for koret arbeider hele tiden med å hjelpe sangerne til å bli flinkere både til å synge og til å musisere.

StaS øver i Johanneskirken onsdager kl. 18.45-21.15. Dersom du er interessert i å prøvesynge til koret: Ta gjerne kontakt med styreleder Tora Kristiane Madsen Finne stassyret@gmail.com eller dirigent Eivind Berg eb628@kirken.no

Du kan få enda mer informasjon om Sankta Sunniva Kammerkor på facebook: www.facebook.com/sanktasunniva/ og på vår egen hjemmeside: sanktasunniva.wordpress.com.

Foto: Ingvild Festervoll Melien 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"