Oversikt over julegudstjenestene

Kirken i Bergen ønsker velkommen denne julen også! Hver gudstjeneste har plass til inntil 50 deltakere, med påmelding på hjemmesidene til menighetene.

I romjulen og nyttår har noen gudstjenester påmelding på nett, mens i noen kirker kan man møte opp i døren. Sjekk i oversikten under.

Informasjonen menighetene samler inn er navn, mobilnummer og e-post, og den brukes bare i tilfelle smittesporing blir nødvendig. Vi er pålagt å samle inn disse opplysningene, og sletter dem etter 14 dager.

Alle menigheter vil ha et telefonnummer det er mulig å ringe til dersom man har problemer med påmeldingen.

Strømming og utegudstjenester 

Akkurat nå gjøres et stort arbeid i stabene over hele Bergen med å planlegge rekordmange gudstjenester, slik at flest mulig kan delta. Det er første-mann-til-mølla-prinsippet som gjelder, og noen gudstjenester vil nok fylles opp ekstra raskt. Derfor vil det også bli strømming eller digitale gudstjenester flere steder, finn din menighet på Facebook:


I Slettebakken, ved Solheim kirke og på kirketomten i Sædalen vil det være utendørs gudstjenester på julaften med plass til inntil 200 deltakere.

Meld deg på gudstjenesten på hjemmesiden

Mange menigheter inviterer til flere gudstjenester enn de pleier. Du kan se hva som skjer i de ulike menighetene og melde deg på gudstjenester på menighetens hjemmeside – du finner direkte lenke til informasjon om julegudstjenester nedenfor.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"