Fyllingsdalen kirke får nytt tak

Stillaset er ferdig - nå starter rivingen av to tak.

Fyllingsdalen kirke skal få nytt tak. Nå er stillaset ferdig bygget, så denne uken starter rivingen. Det er to tak som skal rives – først det som ble bygget i år 2000, så det under som ble bygget når kirken var ny. Begge takene må rives for at en skal kunne bygge opp igjen et tak som vil fungere i henhold til de tekniske krav som må stilles for at taket skal kunne være tett og kunne fungere godt i minimum 50 år fremover.

I forrige uke var kirkebyggutvalget på inspeksjon. Prosjektleder Sondre Haugseng Jakobsen presenterte prosjektet og svarte på alle spørsmål.

Prosjektet vil pågå hele høsten, og litt ut over vinteren. Hvor lang tid det tar før kirken kan åpnes igjen, avhenger blant annet av hvor mye råte en finner når begge takene er fjernet.

Utenfor kirken står det nå flere containere. Alt som rives av taket må sorteres, slik at så mye som mulig av det kan resirkuleres. Kjøper du en sinkbøtte i 2021, så kanskje sinken kommer fra det gamle taket på Fyllingsdalen kirke?

 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"