Velkommen til innspillsmøter om kirkelig organisering

I forbindelse med prosjektet for kirkelig organisering inviteres ansatte, rådsmedlemmer, frivillige og andre interesserte til innspillsmøter i august og september.

Det er lagt opp til forskjellige møter for ulike lag i kirken.

Rådsmedlemmer, frivillige og øvrige interesserte
Arbeidet med ny kirkelig organisering er i full gang, og 14.september kl 17.00 kommer hovedutvalgets leder, Morten Müller-Nilsen og prosjektdirektør Inger Kari Stensrud til Bergen for å presentere arbeidet og få innspill fra folkevalgte, frivillige og andre interesserte. 

Møtested og påmeldingslenke kommer i slutten av august.

Ansatte i begge arbeidsgiverlinjer
Ansatte inviteres til å delta på egne møter. Disse møtene sendes direkte over Youtube, og vil invitere til interaksjon både underveis i møtet og i etterkant av møtet. Det er to møter med identisk struktur og innhold.

Møtedatoer er 26.august og 10.september, begge kl 1430-1630. Lenke kunngjøres på https://kirken.no/kirkeligorganisering i forkant. 

 

Innspillsmøte for proster og kirkeverger
Proster og kirkeverger inviteres også til å delta på egne møter. Møtene sendes direkte over Youtube, og vil invitere til interaksjon både underveis i møtet og i etterkant av møtet. Det er to møter med identisk struktur og innhold.

Møtedatoer er 27.august og 2.september, begge kl 1200. Lenke kunngjøres på https://kirken.no/kirkeligorganisering i forkant. 

 

 

 

 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"