Kjære kirkebladleser!

I skrivende stund er det skikkelig norsk vinter ute med sol, -14 og snø på bakken. Når bladet kommer ut begynner det å nærme seg påske og vår og det bærer selvfølgelig innholdet i bladet preg av.

På side 3 finner du, tradisjon tro, biskopens påskeandakt. Hun skriver denne gangen om håp.

Ellers finner du datoer for vårdugnader på side 9, informasjon om innskriving av nye konfirmanter på side 19 sammen med infor- masjon om vårens konfirmanter. På side 12 er det invitasjon til pro- stidag i Nord-Gudbrandsdal prosti, som i år er i Sel 21. mai. Som du ser i invitasjonen til prostidag, så er det mulighet for drop in dåp og dåp er et tema som er prioritert i Den norske kirke. Dåpstallene på landsbasis går ned og selv om vi i vårt distrikt har veldig god oppslutning om dåp så er temaet viktig. Med dåp som tema passet det fint at jeg fikk lov til å bruke bilder av et dåpsbarn fra en våre kirker både på framsiden og inne i bladet. Tusen takk!

Det er også viktig å ta en titt på side 17 hvor årets fasteaksjon er omtalt. I år kommer ikke konfirmantene til å gå rundt med bøsser, men du vil møte dem i sentrum på Otta, ved Coop på Sel og ved Coop og KIWI i Heidal. Håper du har noen kroner du kan putte på bøssen eller bruke Vipps nr. 2426.

Når det først er snakk om penger så blir vi veldig glade om du benytter giroen som er lagt ved dette bladet. I trange økonomiske tider, er vi helt avhengige av frivillige innbetalinger, gaver og annon- sører. På forhånd tusen takk!

I bladet finner du også omtale av aktiviteter vi har hatt siden siste blad og noe av det som skal foregå fremover. Vi håper at du finner noe du har lyst til å delta på!

Jeg er så glad for å ha fått med flere i redaksjonskomiteen for kirkebladet. De er omtalt på side 4. Jeg hadde dessverre ikke noe fellesbilde av komiteen denne gang, men det ordner seg etter hvert. Vi i komiteen er selvfølgelig åpne for bidrag og ideer fra dere som leser kirkebladet. Det kan formidles til redaktørens e-postadresse.

Jeg vil nok en gang gå tilbake til biskopens andakt som sier noe om både gode og såre følelser og om håpet. Jeg håper tiden fremover blir god for oss alle og ber deg om å ta vare på de rundt deg og deg selv.

Med ønske om en riktig god påske og en fin vår!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"