Tre stands – mange trivelige treff

Vi hadde stand lørdag den 20. mars med konfirmantene utenfor Coop Marked i Heidal, samme butikk på Nord – Sel og i Otta sentrum. Tørkesnora vår ble hengt opp på hver stand, og de fargerike bønnene fikk seg noen «svingomer» i vinden – mens klesklypene holdt igjen alt de klarte.

Bønner i parken. artikkelbilde..jpg

Bønner i parken: I Ottaparken hang det bønner om en rettferdig verden, på rekke og rad. Konfirmantene har kommet, og oppgaver fordeles.

Nyinnkjøpt bålpanne ble traktert av kirketjener Tor Reidar, mens diakon Astrid Marie og prostiprest Anna Elisabeth serverte varm drikke. Konfirmantene i alle de tre soknene stilte nærmest fulltallig opp, og samlet inn penger på ulike måter – samt ga ut drøssevis av twist.

Litt å fikse. artikkelbilde..jpg

Litt å fikse før start: Konfirmantene Jørgen S. Ryen og Østen S. Steinfinsbø gjør seg klar til oppstart i Heidal.

Fasteaksjonen 2021 pågår fortsatt, den digitale delen avsluttes 1. april. Hittil har det kommet inn det samme som i fjor, men vi har godt håp om å komme litt høyere i år. Temaet for innsamlingsaksjonen er å sikre at mennesker i nød får tilgang til vann, hygiene- og sanitære løsninger, og budskapet lyder: Forandre. For andre.

gavmilde gutter. artikkelbilde..jpg

Gavmilde gutter: På Nord – Sel bladde Emil Randen og Tobias Sletten gladelig opp for Fasteaksjonen, til fornøyde innsamlere, konfirmantene Odin Sanden og Mattheus Ulen.

På tross av noe ekstra tiltak som følge av «koronasituasjonen», så ble dette en fornøyelig dag og en veldig trivelig måte å treffe folk på.

(Tekst og bilder: Astrid Marie Sæther)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"