Gjøvik krematorium

Gjøvik krematorium ligger i Hunnsveien rett ved siden av Hunn kapell og gravlund. Det nye krematoriumet ble tatt i bruk i 2010.

Gjøvik er den eneste kommunen i Oppland fylke som har krematorium. Krematoriet slik det framstår i dag ble tatt i bruk i 2010.  Krematoriet er lagt i tilknytning til Hunn Kapell. Seremonisalen i kapellet er utformet slik at det kan brukes i så vel kristne som andre religioners og livssynsnøytrale begravelser / bisettelser. Salen har plass til 170 personer. Gjøvik kommune tar ingen avgift for sine innbyggere når de velger kremasjon. Dette er forskjellig fra kommune til kommune. Etter ombygningen har krematoriet et moderne renseanlegg slik at utslipp ligger innenfor pålagte grenser.

For ytterligere informasjon om krematoriet eller om kremasjon, ta kontakt med Line Langseth Bakkum, ass. kirkeverge og kirkegårdskonsulent.

For teknisk informasjon, ta kontakt med Gjøvik krematorium.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"