Velkommen Henriette!

4. januar kunne Harstad menighet endelig få ta imot sin nye kapellan, Henriette Steen!

Henriette Steen (45) har siden 2014 jobbet som prest i Forsvaret. Hun har vært innom flere avdelinger, bl.a. Hans Majestet Kongens Garde og i Brigade Nord. Henriette kommer opprinnelig fra Tjeldsund, og kjenner godt til byen vår. Det er heller ikke første gang Henriette møter Harstad menighet, i sin aller første praksis på prestestudiet fulgte hun nemlig Trond Roland - som den gang var ansatt i den stillingen hun nå selv er gått inn i.

Selv sier Henriette at hun etter mange år i Forsvaret nå ønsker å jobbe som menighetsprest hvor hun får ta del i de mange ulike arbeidsoppgavene i lokalkirka.
- Jeg gleder meg til å bo og jobbe i Harstad. Harstad er en nydelig liten by med et aktivt, rikt og mangfoldig kirke- og kulturtilbud. Jeg har lang erfaring i å jobbe med unge mennesker, og jeg gleder meg spesielt til konfirmantarbeid og å jobbe med barn og unge.

Henriette vil som kapellan ha hovedansvar for Harstad menighets arbeid blant barn og unge, inkludert konfirmantarbeidet. Hun vil også være leder for MILK, prostiets ledertrening for ungdom. I likhet med de andre prestene i byen vil hun ha gudstjenester og andre kirkelige handlinger i alle byens kirker. Etter planen skulle Henriette innsettes i sin tjeneste under gudstjenesten i Harstad kirke 17. januar, men det har koronaen satt en stopper for. Men selv om innsettelsesgudstjenesten må vente, er Henriette allerede i full gang. Harstad menighet gleder seg enormt til å bli kjent med sin nye kapellan, og selv om den formelle velkomsten er utsatt vil vi gjerne si:

VELKOMMEN HENRIETTE!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"