Tween

Tween er klubben for deg som går i 5. -8. klasse. Vi møtes i kirkekjelleren torsdager i partallsuker fra kl. 18.00-20.00. Vi leker litt sammen før vi deler oss i ulike grupper: Du kan være med på kor, kjekke leker i gymsalen eller brettspill. Vi spiser god kveldsmat sammen og vi har en samling i kirkerommet.

Hvem: Alle Tweens fra 10-14 år som liker å synge, spille spill eller leke i gymsal

Når: Vi møtes torsdag i partallsuker kl. 18-20

Hvor: Vi møtes i kirkekjelleren i Rossabø kirke. Når vi deler oss i aktivitetsgrupper bruker vi store          deler av kirken.

Hva: En vanlig torsdag på Tween starter med litt leker i gymsalen, før vi deler oss i grupper –                korgruppe, gymsalgruppe og spillgruppe. Det blir gjerne flere grupper også, om tweenerne                    og lederne finner på noe mer i løpet av året.

Ca kl. 19 spiser vi god kveldsmat sammen, før vi samles i kirkerommet til en samling med                    andakt, lystenning og bønn. Før vi går hjem kl. 20 leker vi litt mer i gymsalen.

Pris: Det koster 250,- per semester å gå i Tween, og det er 50,- i søskenrabatt. Giro blir sendt              via KFUK-KFUM.

Bruk gjerne Fritidskortet. Det finner dere på www.haugesund.friskus.com

Påmelding: Meld deg på Tween her

Facebook: Vi har ei gruppe for foresatte i Tween på Facebook, "Tween Rossabø menighet". Der            kommer det både informasjon, bilder og stemningsrapporter. Lik gjerne og så siden til                          Rossabø menighet.

Ledere: På Tween er det både ansatte og frivillige ledere. Ungdommene som er ledere går på                lederkurset LIV, og har Tween som praksis.

Vi tar gjerne imot foresatte som ledere – ta kontakt med Jonas om dere har lyst til å bidra                    en eller flere ganger.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"