Inviteres til leir før skolestart

Å begynne på skolen er en stor overgang i livet, og for mange barn fylles ferien med sommerfugler i magen. I august inviterer kirka alle Haugesunds seksåringer til bo hjemme-leir, for å sette gode rammer rundt den nye starten.

Både Rossabø, Vår Frelsers og Skåre menighet har sendt brev til alle sine kommende førsteklassinger, med invitasjon til skolestartleir i kirka. Leiren foregår på dagtid to dager før skolestarten den 17. august, og avsluttes med gudstjeneste og utdeling av seksårsbok søndag 20. august.

Skolestart er en stor overgang, og kirka vil gjerne være til stede under viktige hendelser i både barns og voksnes liv. Dagene på leir fylles med kjekke opplevelser og trosopplæring, samt nye venner og trygging før neste livsfase venter på barna. Fokus på Guds nærvær og kjærlighet er viktige elementer i formidlingen.

I Rossabø heter leiren Førsteklasses. Der blir barna kjent med hverandre, med kirken, lekeplassen og boka "Tre i et tre". Vannrutsjebanen tas også fram! I Vår Frelsers menighet drar barna blant annet på museumsbesøk for finne ut hvordan skolebarna hadde det i gamledager. Det blir også kirkesafari, tårntur og bibelfortelinger. I Skåre menighet drar barna ut på vandring i naturen, de har formingsaktiviteter, gudstjenesteverksted, ser film om "Kirkerottene" og rutsjer på vannrutsjebanen foran kirka.

Her finner du informasjon om og lenke til påmelding til leirene:

Rossabø menighet

Vår Frelsers menighet

Skåre menighet

Invitasjon er sendt til medlemmer og tilhørende Den norske kirke, men alle førsteklassinger er hjertelig velkomne!

Kontaktinformasjon for Haugesund kirkelige fellesråd

Haugesund kirkekontor ligger i andre etasje i Vår Frelsers
menighetshus i Haugesund sentrum.

Vår Frelsers kapell har adresse Viljarshaugen 40, 5538 Haugesund

Kontoradresse: 
Skåregaten 145
5527 Haugesund 

Postadresse: 
Postboks 612 
5501 Haugesund

E-post: post.haugesund@kirken.no
Telefon:       52809500
Fax:             52809501
Åpningstid:   Man-fre 08.00-15.30
Org.nr.: 976 993 454