Domkirken i ukene som kommer

Kirkerommet er daglig åpent for lystenning, stillhet og samtale. Hver søndag i ukene som kommer er det lydstrømming av gudstjenester direkte fra Oslo domkirke, frem til det er mulig å gjennomføre åpne gudstjenester.

ÅPEN KIRKE
Domkirkens åpningstider: Alle dager kl 10-16, unntatt fredag hvor åpningstiden er 16-23.30. Kirken er et åpent rom i Oslo sentrum for både de gode og de tunge periodene i livet. Et rom for lystenning, ettertanke, stillhet og bønn. Maks antall tillat i kirkerommet om gangen er 10 stk.
 
SAMTALER OG BØNN
Hvis du ønsker en samtale med en av domkirkens prester eller diakon, kan du sende en sms til 45 87 21 20. Du vil få tilbud om samtale i en av de nærmeste dagene. Samtalene foregår innenfor gjeldende smittevernregler ved fysisk oppmøte, eller på telefon.
 
Vi minner også om at det er mulig å sende et bønneønske på domkirkens facebookside, på «Meldinger». Hver dag går prest eller diakon inn i kirken for å tenne lys og be en bønn for byen, kirken, verden og menneskene.
 
LYDSTRØMMEDE GUDSTJENESTER
Oslo domkirkes gudstjenesteliv er begrenset av COVID-19. Lydstrømming av gudstjenester er tilgjengelig på søndag kl. 11 på Facebook-siden vår facebook.com/Oslodomkirke inntil det blir mulig å feire åpne gudstjenester sammen igjen. Lystrømming av søndagsgudstjenesten legges ut på domkirkens Youtube-kanal i etterkant av gudstjenesten. Prekenen legges ut på domkirknes prekenpod. For oppdatert informasjon om våre gudstjenester se under "Hva Skjer". 
 
Staben i Oslo domkirke ønsker alle en fortsatt god januar, og ser fram til vi kan møtes igjen!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"