Et nytt år

Oslo Bispedømmeråd og Kirkelig Fellesråd kom ut med nye anbefalinger til alle menigheter i Oslo mandag 4. januar, i tråd med Regjeringen og Byrådets innskjerpinger, som gjelder til 18. januar.  Oslo domkirke tar disse til etterretning.

ÅPEN
Vi hadde håpet at vi kunne starte det nye året annerledes. Mange savner å komme til kirken og ta del i gudstjenester og hverdagsmesser. Men kirkerommet er daglig åpent for lystenning, stillhet og samtale. Maks antall tillat i kirkerommet om gangen er 10 stk. Domkirkens åpningstider: Alle dager kl 10-16, unntatt fredag hvor åpningstiden er 16-23.30.
 
SAMTALER OG BØNN
Hvis du ønsker en samtale med en av domkirkens prester eller diakon, kan du sende en sms til 45 87 21 20. Du vil få tilbud om samtale i en av de nærmeste dagene. Samtalene foregår innenfor gjeldende smittevernregler ved fysisk oppmøte, eller på telefon.
Vi minner også om at det er mulig å sende et bønneønske på domkirkens facebookside, på «Meldinger». Hver dag går prest eller diakon inn i kirken for å tenne lys og be en bønn for byen, kirken, verden og menneskene.
 
STRØMMEDE GUDSTJENESTER
Vi jobber fortsatt med løsninger sånn at vi kan være tilgjengelig på digitale flater, vi kommer tilbake med nærmere informasjon etter hvert.
 
Staben i Oslo domkirke ønsker alle en fortsatt god januar, og ser fram til vi kan møtes igjen!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"