Ukene som kommer

Beredskapsgruppen i Oslo Bispedømmeråd og Kirkelig Fellesråd kom ut med nye anbefalinger til alle menigheter i Oslo onsdag 17. feb, i tråd med Regjeringen og Byrådets lettelser på tiltak. Basert på lettelsene åpner Oslo domkirke for Åpen kirke. Kirken er daglig åpent for lystenning, stillhet og samtale. Hver onsdagskveld kl. 18.00 i ukene framover deler vi en liten film fra kirkerommet, med tanker og bønner for fastetiden. Vi fortsetter med lydstrømming av gudstjenester direkte fra kirken søndager kl. 11, frem til det er mulig å gjennomføre åpne gudstjenester.

ÅPEN KIRKE
Domkirkens åpningstider: Alle dager kl. 10-16, unntatt søndag hvor åpningstiden er kl. 13-16. Nattåpen kirke på fredag kl. 16-23.30 begynner igjen 26. februar. Prest tilstede mandag til torsdag kl 12-13, se nedenfor. Kirken er et åpent rom i Oslo sentrum for både de gode og de tunge periodene i livet. Et rom for lystenning, ettertanke, stillhet og bønn. Maks antall tillat i kirkerommet om gangen er 10 stk.
 
NATTVERD I ÅPEN KIRKEN
Prest tilstede i Åpen kirke hverdag kl 12-13. Hvis du ønsker nattverd, kan du skrive en mail til post@domkirken.no innen kl 11.30 samme dag.

Nattverden deles ut enkeltvis med gjeldende smittevernregler. Hvis du ønsker samtale i forbindelse med nattverden, se nedenfor.

SAMTALER OG BØNN
Hvis du ønsker en samtale med en av domkirkens prester eller diakon, kan du sende en sms til 45 87 21 20. Du vil få tilbud om samtale i en av de nærmeste dagene. Samtalene foregår innenfor gjeldende smittevernregler ved fysisk oppmøte, eller på telefon.
 
Vi minner også om at det er mulig å sende et bønneønske på domkirkens facebookside, på «Meldinger». Hver dag går prest eller diakon inn i kirken for å tenne lys og be en bønn for byen, kirken, verden og menneskene.
 
FASTETID. Tanker og bønn. 
Hver onsdagskveld kl. 18 i ukene framover deler vi en liten film fra kirkerommet, med tanker og bønner for fastetiden. Videoen er tilgjengelig onsdager kl. 18 på Facebook-siden vår facebook.com/Oslodomkirke. 

LYDSTRØMMEDE GUDSTJENESTER
Oslo domkirkes gudstjenesteliv er begrenset av COVID-19. Lydstrømming av gudstjenester er tilgjengelig søndag kl. 11 på Facebook-siden vår facebook.com/Oslodomkirke inntil det blir mulig å feire åpne gudstjenester sammen igjen. Lystrømming av søndagsgudstjenesten legges ut på domkirkens Youtube-kanal i etterkant av gudstjenesten og er tilgjengelig i 7 dager. Prekenen legges ut på domkirknes prekenpod i ubegrenset periode. For oppdatert informasjon om våre gudstjenester se under "Hva Skjer". 

Ved spørsmål ta kontakt på telefon 23 62 90 10 eller mail post.domkirken.oslo@kirken.no 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"