Hanna Haraldstad - Gatediakon for ungdom

Ny Gatediakon for ungdom er Hanna Haraldstad. Haraldstad ble vigslet som diakon i 2014 og kommer til Domkirken fra Gamlebyen og Grønland menighet. Haraldstad begynner som gatediakon 3. mai.

Hanna er ny gatediakon for ungdom fra 3. mai og skal jobbe med gateprest Andreas Carlmark med arbeid rettet mot ungdom som oppholder seg i Oslo sentrum. Gateprest og gatediakon samarbeider med andre aktører som også jobber forebyggende opp mot ungdom i sentrum, bl.a. Barnas Jurist og likemannsprosjektet Perspektiv i Uteseksjonen.

Hanna studerte Ungdom, kultur og trosopplæring på MF Vitenskapelig Høyskole og ble ferdig med Master i Diakoni samme sted i 2013 med avhandling Trosopplæring og sårbar ungdom - en trosopplæring for alle? en kvantitativ undersøkelse av konfirmantopplegg i tre menigheter i Den Norske kirke. 

I 2014 ble Hanna vigslet til diakon av Biskop emeritus Ole Christian Kvarme. Hun har tidligere jobbet som vikardiakon i Gamlebyen og Grønland menighet, trosopplæringsleder i Kirkene i Gamle Oslo, ungdomsdiakon i Helgerud menighet og trosopplærer i Tanum menighet. 

Vi ønsker Hanna Haraldstad velkommen som gatediakon for ungdom!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"