Oppstartsgudstjeneste og solidaritetsløp

Velkommen til oppstartsgudstjeneste i Byåsen kirke søndag 25. august kl. 11. Byåsen familiekor, barn, frivillige medarbeidere og stab deltar i gudstjenesten som markerer oppstarten på et nytt og innholdsrikt semester i Byåsen kirke. Vi skal også presentere vår nye menighetspedagog, Randi Gullvåg Bangsund og vår nye prest, Marte Leberg. Ett barn skal døpes og vi skal feire nattverd.

Etterpå er det kirkekaffe utenfor kirka, og det årlige solidaritetsløpet "Løp for Liberia" går av stabelen. Målet er å samle inn penger til vårt misjons- og bistandsprosjekt i Liberia. Prosjektet arbeider for å gi mennesker rent vann, bedre helse, god skolegang og meningsfylt arbeid. Det er en kort runde på 300 meter og en litt lengre runde på ca 1 km. Man kan løpe eller gå. Deltager gjør avtale med 1 eller flere sponsorer som betaler pr. kilometer/eller runde som gjennomføres, eventuelt opp til et maks. beløp. Sponsorskjema blir  utdelt i kirka på søndag. Det kan også lastes ned helt nederst på denne siden. Alle er velkommen til å delta, også hvis en ikke har skaffet seg sponsor.

Kontaktinformasjon for Byåsen menighet

Besøks- og leveringsadresse:

Selsbakklia 7, 7027 Trondheim

tlf. 994 36 000

Post- og fakturaadresse:

Byåsen menighet, Kirkelig fellesråd i Trondheim, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Bankkontonr.

Gaver menighet: 1503 81 70276

Gaver Menighetsbladet for Byåsen og Sverresborg: 1503 83 27698

Org.nr. 976998154

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"