Vårens innspillsmøter er utsatt på grunn av situasjonen med Korona-smitte

Korona-situasjonen gir endring i planene. På bakgrunn av rådene fra helsemyndighetene har prosjektet for kirkelig organisering valgt å utsette de åpne innspillsmøtene som skulle vært avholdt landet rundt nå i vår.

Prosjektet ser det som viktig å sikre god involvering og forankring i prosessen. Mange har viktige synspunkter, og vi ser det som svært betydningsfullt at disse synspunktene kommer inn til prosjektet. Så snart situasjonen er mer avklart, vil vi derfor i samråd med bispedømmekontor og lokale kirkeverger finne nye tidspunkt for de åpne innspillsmøtene. Informasjon om de nye møtetidspunktene vil bli lagt ut på siden her så snart opplegget er klart.

Denne våren skulle prosjektet også delta på en rekke etablerte fora/arenaer rundt omkring i kirke-Norge. Også disse møtene vil i stor grad utgå, men vi vil ta initiativ til alternative møtetidspunkt nå snart situasjonen er mer avklart.

Den 16.april er det møte i Hovedutvalget. Vi kommer da til å vurdere om vi skal anmode om utsettelse av fristen for å levere utredningen, blant annet med begrunnelse i behovet for tilstrekkelig forankring og samling av innspill. Någjeldende frist for å levere er 31. desember i år.

Har du synspunkter eller innspill til prosjektet – benytt kontaktskjema «Vi trenger dine innspill» på toppen av siden her.

Du kan sende innspill direkte til Hovedutvalget i skjemaet her https://kirken.no/organisering-innspill 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"