Sjå Stiftsmøtet 2020 her

Stiftsmøtet/Fagdag for prestane var i år digitalt. Møtet var også ope for diakonar, kateketar, kyrkjelydspedagogar, kyrkjeverjer og andre interesserte. Møtet vart i år sendt frå studio i St.Jakob kirke i Bergen onsdag 10. juni kl. 09:30 - 12. Sjå sendinga nede på denne sida.

Møtet vart leia av biskop Halvor Nordhaug. Ein av gjestene var preses Olav Fykse Tveit som snakka om dagens tema "Å vere kykje i ei ny tid"

Å vera kyrkje for ein ny generasjon var også ein del av tema for ein samtale med ungdomsprest i St.Jakob Øyvin Rudolf Sønnesyn Berg og konfirmantleder i Haukås og medarbeidar i St.Jakob Susanne Feste Ingebrigtsen. I tillegg var det andre gjester og kulturelle innslag.

Møtet var opphaveleg planlagt arrangert som fagdagar for prestane og skulle haldast over to dagar i Ulvik.

Møtet vart direktesendt med høve til å gje tilbakemelding til biskopen og preses.

Sendinga er lagt ut på YouTube, klikk på biletet nedanfor (sjølve møtet starta 12 min og 35 sekund ute i opptaket). Etter møtet vart det halde digitale konvent for prestane i kvart prosti, etter avtale med prosten, og ettermøte på Teams for høvesvis diakonar/diakonoimedarbeidarar og tilsette som arbeider med undervisning/trusopplæring.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"