Kirkens samtalesenter "Stallen"

Et sted du kan snakke om privatlivet, tjenesten, kollegafellesskapet og det du ellers kjenner behov for. Senteret er et fristed, der du kan være trygg på at samtalene er taushetsbelagte.

STALLEN ER NÅ ÅPNEN IGJEN FOR SAMTALER.

Stavanger bispedømme har avtale med erfarne og dyktige fagpersoner om et samtaletilbud. Både ansatte i Stavanger bispedømmeråd, ansatte i fellesråd eller andre kristne organisasjoner kan nytte seg av tilbudet.

Ansatte i bispedømmerådet gjør avtaler direkte med veileder og betaler ikke for timene. Ansatte i fellesråd eller andre kristne organisasjoner gjør avtale om bruk av Stallen med sin arbeidsgiver og tar deretter kontakt med veileder for å avtale tid.  
Det er innført en timepris på kr. 300,- for alle som ikke er ansatt i Stavanger bispedømmeråd. Faktura sendes arbeidsgiver etter hvert semester.

Vi som tar i mot på samtalesenteret er:

Grete Fiksdal: diakon med erfaring fra ulike menigheter. Er godkjent arbeidsveileder og har pastoralklinisk utdanning.

Leif Lie-Bjelland: har vært sykehusprest ved Stavanger Universitetssykehus i over 40 år. Er godkjent arbeidsveileder og har pastoralklinisk utdanning.

 

Ta kontakt med en av oss når du trenger noen å snakke med!
Vi har taushetsplikt og rapporterer ikke navn til vår oppdragsgiver Stavanger bispedømmeråd.

Vi tar vanligvis imot for samtaler kl. 09.00-15.00 på onsdager, men også andre dager kan avtales ved behov.
Samtalesenteret holder fremdeles til i sidebygningen til Bispegården, Duesvei 5.

Se våre telefonnummer og mailadresser nederst på siden.

 

Samtalesenteret tilbyr:

Sjelesorg
I perioder kan alle oppleve belastende livssituasjoner med slitasje, tretthet, sykdom eller konflikt i kjølvannet. I sjelesorg er det et åpent rom for å tale sant om livet, om relasjonen til oss selv, til Gud og til medmennesker.

Veiledning
Kirkelige medarbeidere er ofte alene i krevende arbeidssituasjoner, som for eksempel ved krisehåndtering, ulykker og gravferd m.m i veiledning kan vi bearbeide personlige erfaringer og søke etter alternative handlingsmønstre, og nye muligheter.

Åndelig veiledning
Som kristne medarbeidere berøres og utfordres troen vår. Ofte kan det være til hjelp å se nærmere på livssituasjon og tjeneste i lys av Gudsbilde og selvbilde. Som medarbeidere kan vi styrkes av en medvandrer.

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"