Babysang 8. mars!

Mandag 8.mars er det babysang igjen! Inntil 10 personar, altså 5 babyar med kvar sin vaksen, kan samlast enten kl 10.30-11 eller kl 11.15 -11.45 i Knarvik kyrkje. Pga smittevernreglane er det påmelding via facebookgruppa «Babysang Knarvik kyrkje». Be om å bli medlem om du ikkje er det. Smittevern før, under og etter kvar samling! Vel møtt! NO ER DET DIVERRE INGEN LEDIGE PLASSAR.

Det er babysang i Knarvik kyrkje mandagar kl. 10.30. Vi har god plass, og det er ikkje påmelding.

Babysang føl gjeldande smittevernreglar. Den vaksne har ansvar for sin baby. Anbefalt alder i denne tida er 0-1 år. Babyane må vere nær den vaksne.

Bli gjerne med i Facebook-gruppa «Babysang Knarvik kyrkje» der det vert forløpande oppdateringar om samlingane.

MEIR OM BABYSANG

Velkomen til ei koseleg stund med song, musikk, bevegelse og rytme. Me samlast måndagar i skuleåret frå kl. 10.30-12.30. Etter sangstunda blir det leik og prat. Ta gjerne med matpakke, vi serverer kaffi, te, kjeks og frukt. Ingen påmelding. Gratis!