Babysong på mandagar

Babysong er avlyst inntil vidare.

Det er babysong i Knarvik kyrkje mandagar kl. 10.30 utover hausten. Vi har god plass, og det er ikkje påmelding.

Babysong føl gjeldande koronareglar. Den vaksne har ansvar for sin baby. Anbefalt alder i denne tida er 0-1 år. Babyane må vere nær den vaksne.

Bli gjerne med i Facebook-gruppa «Babysang Knarvik kyrkje» der det vert forløpande oppdateringar om samlingane.

MEIR OM BABYSONG

Velkomen til ei koseleg stund med song, musikk, bevegelse og rytme. Me samlast måndagar i skuleåret frå kl. 10.30-12.30. Etter sangstunda blir det leik og prat. Ta gjerne med matpakke, vi serverer kaffi, te, kjeks og frukt. Ingen påmelding. Gratis!