Barnekor og korona

Koronasitutasjonen påverkar haustens oppstart av barnekora, og Sing Out er så langt det einaste av barnekora våre som har øvingar.

Sing Out har øvingar i kyrkjelydshuset i Alversund annakvar onsdag kl. 19.00 til 20.15 og tek imot nye medlemer frå 4.-7. klasse. Koret følgjer gjeldande smittevernreglar og vert leia av Helle Kartveit, mobil 40 40 60 50.

Knøttekoret og Solstrålen startar ikkje opp igjen korøvingar inntil vidare pga koronasituasjonen.

SingSingeling utset også oppstarten, men vil etter kvart vurdera om koret kan starta opp med enkelte øvingar i mindre grupper/kohortar.

I mellomtida oppmodar vi alle om å synga heime!

Barnekor i Knarvik kyrkje

Knøttekoret frå 2-3 år t.o.m 1. klasse
Knøttekoret øver annakvar veke onsdag 17.30-18.15.
Koret har eit variert sangutval og skjelpadda Shelly er ofte med på øvingane.
Dei som er for store for Knøttekoret, er velkomne til SingSingeling i Alversund.

Barnekor i Alversund kyrkjelydshus

Solstrålen
For born mellom 3 og 5 år.
Koret øver annankvar onsdag kl. 17.00-17.45.

SingSingeling
For 1.-3. klasse.
Koret øver onsdagar kl. 18.15-19.15.

Sing Out
For 4.–7. klasse.