Kyrkja bygd i minecraft

Slik har du aldri sett Seim kyrkje før.

ChurchCraft 2020 er ein konkurranse som blei starta av "Gamingpresten" Lars Ivar Bratsberg. Lokale ungdomar på Seim har bygd denne imponerande versjonen av Seim kyrkje i minecraft. Du kan sjå resultatet her på Youtube

Fram til laurdag 24. april kl. 18 kan du gje bidraget ei stemme ved å trykka tommel opp til denne vidoen. Deretter vert Noreges beste kyrkje i Minecraft kåra.

Les meir om den unge digitale kyrkjebyggaren Jens Bjørge Harnes (11) i denne saka i Strilen.