Andre aktivitetar

Kyrkjeklubben

Ein klubb for menneske med utviklingshemming. Song og leik. Kveldsmat. Samling i kyrkjerommet. Første måndag i månaden kl. 18.

Kulturkafé

Møte mellom menneske. Dette er ein fleirkulturell møteplass for born og vaksne 3-4 fredagar i semesteret kl. 17.30-19.30.
Du finn datoane i kalenderen.

Kom innom

Vaffel og prat, ein onsdag i månaden kl. 17.30-19.00.

Knarvik Gospel

Øver annankvar torsdag i Knarvik kyrkje kl. 19.00-21.30. Koret er for vaksne i alle aldrar.

Alversund Kammerkor

Øver tysdagar 19:00-21.00 i Knarvik kyrkje. Nye medlemar er velkomne. Du finn fleire opplysningar på www.alversundkammerkor.no

"Kaffikos" på kyrkjelydshuset i Alversund

I kyrkjelydshuset i Alversund møtest vi ein fredag i månaden til "Kaffikosen" kl. 14 - 16.  Vi har god tid til mat og prat, og har også andakt og andre varierte programinnslag.  "Vi" er pensjonistar, godt vaksne folk som gjerne blir kjent med nye.

Bønesamling

Bønesamling i kapellet i Knarvik kyrkje dei fleste måndagar kl. 17.45-18.30.

Husgruppe/bibelgruppe

Kyrkjelyden har nokre grupper som møtast i heimane.
Fellesskap, samtale, bibel og bøn. Ta kontakt om du ønskjer å vere med.