Manuell påmelding til dåp i Meland

Har du ønske om dåp, men opplever at det er fullt i påmeldingssystemet?

Mange har utsett dåpen på grunn av restriksjonane grunna korona. Difor er det mange som no ønsker dåp. Systemet vårt fangar ikkje så godt opp dette, og denne hausten er det vanskeleg å få plass.

Dersom det er ønske om dåp, og det er fullt, ta kontakt med oss på kyrkjekontoret, og vi finn ei løysing. Kanskje blir det dåp etter ei vanleg gudsteneste, eller vi kan få inn fleire dåp i nokre av dei ordinære.

Så: Ta kontakt, så kan de få døype barnet før det veks ut av dåpskjolen :)

Telefon direkte til vår dyktige kontorsekretær Barbara Pekala: 46 74 17 50

Kontaktinformasjon for Meland sokn

Kontoradresse:
Havnevegen 31
5918 Frekhaug

Epost:

post.meland@kyrkja.no

Kontonr: 3632 07 04019

Vipps: Meland kyrkje - offer: 54016

Gåve til Kontakt (kyrkjeblad): 59301

Postadresse:
Boks 117
5906 Frekhaug

Trefftid:
Mandag: 12.00-15.00
Fredag: 12.00-15.00

Vi er ofte tilgjengeleg utanom trefftidene også!

Telefon: 4000 1691 (man-fre 10.00-14.00)

Beredskap: 4000 7410