UTSETT: Soknemøte/årsmøte

Soknerådet kaller inn til soknemøte i vår, men no vert det utsett pga usikker smittesituasjon. Neste moglege dato vert 29. april. Ny informasjon kjem når det nærmar seg.

Liturgi

Kyrkjemøtet har bede alle kyrkjelydar revidere liturgien i gudstenestene etter nye retningslinjer. Soknerådet har difor gått igjennom og godkjent ein liturgi-tekst og liturgisk musikk. Det vert ein del endringar frå det som har vorte brukt dei seinare år.  Liturgiforslaget  skal leggast fram for soknemøtet til uttale, før endeleg vedtak i soknerådet og vidare til prost og biskop for godkjenning. I møtet går vi gjennom framlegget til revidert liturgi punkt for punkt. (Sjå vedlegga nedanfor.)

Årsmøtesaker, solosong og kveldsmat

Det blir også vanleg årsmøte med framlegging av årsmelding og årsrekneskap frå 2020. (Sjå vedlegga) Og det blir song av Bertine Sulebakk, deling av positive saker og servering av lett kveldsmat innanfor FHI sine råd  for servering.

Litt meir om liturgi og liturgisk musikk

Det ligg no to framlegg til liturgitekstar : ei grunnordning for hovudgudstenesta, som vil bli dei fleste gudstenestene, og ei for familiegudsteneste/løvegjeng-gudsteneste. Søndagsåpent-liturgien vert i hovudsak ikkje endra. (Sjå vedlegga nedanfor)

Når det gjeld musikken vert det berre endring av hovudgudstenesta og delar av familiegudstenesta. Her er framlegget almenn serie 2. Viss du vil høyre denne musikken finn du lenker til dette her.

1. Med band:

Trykk du på linken og skrollar du litt nedover så finn du lydklipp på Kyrie, Gloria, Sanctus og Agnus dei i serie 2.

1. Med song og piano:

Påmelding

Det gjer det enklare for arrangør om du melder deg på både med tanke på tilviste plassar, servering og registrering for smittevern. Meld deg på her  eller ring 4001691 mellom 10 og 14 på kvardagar. Men du kan også kome utan å vere påmeldt

Kontaktinformasjon for Meland sokn

Kontoradresse:
Havnevegen 31
5918 Frekhaug

Epost:

post.meland@kyrkja.no

Kontonr: 3632 07 04019

Vipps: Meland kyrkje - offer: 54016

Gåve til Kontakt (kyrkjeblad): 59301

Postadresse:
Boks 117
5906 Frekhaug

Trefftid:
Mandag: 12.00-15.00
Fredag: 12.00-15.00

Vi er ofte tilgjengeleg utanom trefftidene også!

Telefon: 4000 1691 (man-fre 10.00-14.00)

Beredskap: 4000 7410