Sesong 1 Bibelglimt med Jan

Her finn du korte og interessante bibelglimt, nokre bibelminutter med Jan Rantrud. Dette er Sesong 1, som gjekk frå januar 2021 til april 2021.

Med koronatid og karantenetid blir det få møteplassar for kyrkjelyden. Men nettet gjer at vi kan få nokre møteplassar likevel. Jan Rantrud, med sin rikhaldege kjennskap både til Israel og Bibelen, har sagt seg villig til å dele litt av sin kunnskap under vignetten "Bibelglimt med Jan". Her får du sjå og høyre spanande ting om Bibelen og trua, gjerne noko du aldri har høyrt om eller noko du alltid har lurt på. Jan er også villig til å svare på spørsmål, så send gjerne inn noko du lurar på, eller film ein liten snutt og send til oss i kyrkja, så kan vi få høyre både spørsmålet og svaret (sjå kontaktinfo nederst).

Kontaktinformasjon for Meland sokn

Kontoradresse:
Havnevegen 31
5918 Frekhaug

Epost:

post.meland@kyrkja.no

Kontonr: 3632 07 04019

Vipps: Meland kyrkje - offer: 54016

Gåve til Kontakt (kyrkjeblad): 59301

Postadresse:
Havnevegen 31
5918 Frekhaug

Trefftid:
Mandag: 12.00-15.00
Fredag: 12.00-15.00

Vi er ofte tilgjengeleg utanom trefftidene også!

Telefon: 4000 1691 (man-fre 10.00-14.00)

Beredskap: 4000 7410