Prosjektkor

Prosjektkoret er eit kor du kan vere med i når du har tid!

I ein hektisk kvardag er det ikkje alltid like lett å få tid til å binde seg til ei fast korøving i veka. Men det er jo kjekt å synge i kor! Så vi prøver oss med to til tre øvingar i forkant av ei gudsteneste, der vi syng både eigne, fleirstemte songar, og er forsongarar på salmer og liturgi.

Ver med på gode musikalske opplevingar og hyggelege samlingar i kyrkjene våre!

Følg med på heimesida og facebook, eller ta kontakt med kantor Margaret for meir informasjon.

Kontaktinformasjon for Giske kyrkjelege fellesråd

Besøksadresse: