Konsert i Haugerud kirke torsdag 9. februar kl. 19.00

I denne konserten får vi høre et variert program, først og fremst Gjøril Songvoll, sopran, med smakebiter fra kjente operaer, og Ieva Berzina, piano - men i tillegg får vi korsang ved Charlie´s Vocal Combo/Alna Vocalis. En spennende avslutning på Flygelaksjonsuka, med andre ord.

Vel møtt til ny konsert!

Haugerud kirke torsdag 9. februar 2017 kl. 19.00.

Flygelaksjonsuka avrundes med mange stemmer. På programmet står

Ieva Berzina (piano)
E.Grieg, S.Rachmaninov, F.Chopin

Gjøril Songvoll (sopran), Ieva Berzina (piano)
R.Wagner, G.Puccini, G.F. Händel, E. Kahlman

Charlies Vocal Combo/ Alna Vocalis (prosjektkoret)
O.Bremnes, J.S.Bach, J.Schelle. Dirigent Daina Molvika

Entré 150/100/ungdom og studenter gratis. Alle inntekter går til Flygelaksjonen!

Flygelaksjonen

Haugerud kirke trenger et godt flygel til sine mange musikalske aktiviteter. Enkeltpersoner og bedrifter i Østre Aker og Haugerud sokn inviteres til å gi et bidrag til formålet. Aksjonen startet høsten 2016, og arrangerer Flygelaksjonsuka i starten av februar med tre utsøkte konserter og hvor vi benytter et flygel som vi har fått låne, maken til det aksjonen søker å skaffe.

Denne konserten er den tredje i Flygelaksjonsuka. For mer om Flygelaksjonen, klikk på lenkene nedenfor.

Mer om de opptredende

Gjøril Songvoll

Gjøril Songvoll er født og oppvokst i Oslo. Hun studerte sang ved Høgskolen i Agder, musikkteater ved Musikkonservatoriet i Trondheim og tok sin eksamen ved Statens Operahøgskole i 2003.

Hun har sunget mange av de store operarollene og i barneforestillinger.

I tillegg til utstrakt frilansvirksomhet som sanger er Songvoll leder i Opera til folket som arrangerer Oslo Operafestival. Festivalen samarbeider med stadig flere aktører innen kulturlivet i Oslo.

Songvoll ble ansatt som kulturkonsulent ved Universitetet i Oslo i 2010 og jobber fremdeles der. Hun mottok Oslo Bys Kunstnerpris for 2008.

Ieva Berzina

Ieva Berzina er født og oppvokst i Riga, Latvia. Begynte sin musikkutdannelse ved E. Darzins spesielle musikkskole i Riga (hovedinstrument klaver). Hun spilte sitt første solokonsert 12 år gammel. Etter skolen fortsatte Berzina sine studier i Russland, ved Konservatoriet i St. Petersburg, hvor hun til slutt fikk solistdiplom i klaver.

Siden 2000 har Berzina vært bosatt i Oslo. Hun har hovedfag i klaver (akkompagnement og samspill) fra Norges musikkhøgskole, og samme sted har hun tatt bachelor i kirkemusikk. For tiden er Berzina kantor i Østre Aker kirke, samtidig som hun underviser og er aktiv i konsertsammenheng, både som konsertpianist, kammermusiker og akkompagnatør. Hun har spilt en rekke konserter i Latvia, Norge, Russland, Frankrike og Tyskland.

Charlie's Vocal Combo

Gruppen sier om seg selv: Charlie’s Vocal Combo startet på slutten av 90-tallet, som et musikalprosjekt. Etter hvert bestemte vi oss for å bli en vokalgruppe. Siden har vi deltatt både på bispevisitas og tv-aksjon - og dirigenten har fått tildelt bydel Alnas kulturpris og vært nominert til Oslo Bys Kulturstipend for sitt arbeid med gruppa. I flere år har vi samarbeidet med Alna Vocalis om prosjekter innenfor kormusikken. Gruppas navn forstås kanskje best når man vet at dirigentens kallenavn er "Charlie pingvin" – se bare på ganglaget hennes ... Det likner mistenkelig på en blanding mellom Charlie Chaplin og en pingvin, ikke sant?

Alna Vocalis

Alna Vocalis er Østre Aker og Haugerud menighets kirkekor. Det deltar på mange gudstjenester og andre arrangementer. Ofte synger koret sammen med Ellingsrud kirkekor, Korelli, med Charlie’s Vocal Combo og andre kor.

 

 

Kontaktinformasjon for Østre Aker og Haugerud menighet

Menighetskontoret ligger i Haugerud kirke. Kontoret er normalt åpent tirsdag-fredag kl. 10-14.
Besøksadresse: Haugerud kirke Haugerudsenteret 47, 0673 Oslo. Postadresse: Postboks 33 Haugerud, 0616 Oslo.

Telefon: 23 62 97 40

E-post: post.oah.oslo@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"