Babysong

Som ein del av trusopplæringa i Den norske kyrkja tilbyr vi babysong i Blomvåg kyrkje, og i samarbeid med KFUK-KFUM, tilbyr vi babysong i Fjell, Foldnes og Landro kyrkje.

Blomvåg kyrkje

Det er babysong i Blomvåg kyrkje annankvar måndag frå kl. 11.00 til kl. 13.00. På babysongen i kykja er det kjekt å vera saman born og vaksne. Der syng me kristne barnesongar og bøner og litt andre songar som nokre av dykk kjenner frå før frå helsestasjonen. Me avsluttar samlingsstunda med medbrakt lunsj. Kyrkja står for kaffi, te og saft. Påmelding til post.oygarden@kyrkja.no eller ring kyrkjekontoret på telefon 400 03 316. Meir info kjem på facebook-gruppa vår!

Hjarteleg velkomen!

Babysong i Fjell, Foldnes og Landro

På samlingane vil de få friska opp songar de hugsar frå dykkar eigen barndom, og lære mange nye. De vil få tips om korleis de kan bruke song og musikk i kvardagen med barna dykkar, og de vil få råd om korleis de kan gje barnet trusopplæring gjennom song og musikk.

Kvifor er babysong viktig?

• Gjennom rytme, song og musikk blir heile mennesket engasjert, uavhengig av alder.
  • Ein treff andre foreldre/føresette i same situasjon, og ein får knytte nye kontaktar.
  • Song og musikk skapar gode augneblink saman med barnet i kvardagen.

I Fjell kyrkje og Landro kyrkje er babysongen i regi av KFUK-KFUM Åpen barnehage Øygarden.

Fjell kyrkje:

Samlingane er på måndagar kl. 12.30-14.30, og blir leia av Vibeke Suphellen. Påmelding på epost til vibeke.suphellen@kfuk-kfum.no. Meir info finn du på Facebooksida til KFUK - KFUM åpen barnehage Øygarden

Landro kyrkje:

Babysongen blir leia av Maria Granum, og skjer på onsdagar kl. 10.30-12.30. Påmelding på epost til tove.angeltveit@kfuk-kfum.no. Meir info finn du på Facebooksida til KFUK - KFUM åpen barnehage Øygarden

Foldnes kyrkje:

Her skjer babysongen i regi av T-dagen, og blir leia av Eivind Kausland Lie og Elisabeth Møll Jung. Samlingane i Foldnes kyrkje er ca. annakvar måndag (frå og med måndag 27. september) kl. 10-12. Påmelding her.

Velkomen til babysong!

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd