Musikk ved gravferd

Har du eit spesielt musikkynskje for gravferda?

Val av musikk

Val av musikk i seremonien er ein viktig føresetnad for ei fin ramme rundt avskilsstunda i kyrkja. Musikken blir ofte valt ut av dei pårørande i samarbeid med gravferdsbyrået, men det er òg viktig at val av musikk der organisten skal involverast blir gjort i forståing med organisten og i god tid, seinast 3 dagar før seremonien.

All musikk som skal nyttast bør ha ein karakter som høver i kyrkjerommet. Bruk av musikk-avspeling i seremonien er det i utgangspunktet berre høve til å gjera i samband med minneordet.

Kontaktinformasjon for Øygarden kyrkjelege fellesråd

Takknemleg, tenande, frimodig