Ein kan ikkje krysse kommunegrenser for å delta på arrangement, bortsett frå i gravferd.

Dette er viktig: Det er ikkje høve til å krysse kommunegrenser for å delta på eit arrangement. Dette gjeld også gudstenester, dåp og vigsel. For dåp og vigsel vert det gitt særskilt informasjon i samtalen med brudepar og dåpsforeldre. Ved gravferd kan ein delta om ein bur i ein annan kommune.


Nasjonale smitteverntiltak gjeldande frå og med 16. april

Smittevernet frå og med 16.04. medfører følgjande, kort oppsummert: Kyrkjekontoret er stengt for besøk. Ring oss på 400 03 316 eller ta kontakt via e-post: post.oygarden@kyrkja.no Opptil 100 personar på arrangement der alle som deltar sit på faste tilviste sitjeplassar, som dåp, vigsel, gudstenester og gravferd, sjå antal for kvar kyrkje i artikkelen "Gudstenester i koronatida". Minst 2 meter avstand mellom husstandar under song. Me oppmodar at alle som deltar på våre arrangement brukar munnbind når ein ikkje sitt på sin tilviste plass. I denne perioden leiger me ikkje ut våre lokalar til minnesamvær. For meir informasjon om nasjonal smittevernforskrift, sjå regjeringa si nettside: www.regjeringen.no


Artikkelsnarveger

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"