Øygarden går over til nasjonalt smittevern frå og med 23.2.2021

Frå og med 23.2. gjeld nasjonale ordningar for smittevern. Ver OBS på følgjande: Krav til avstand gjer at fleire av våre kyrkjer ikkje har kapasitet til 100 deltakarar. Dette gjeld både gravferder og gudstenester.

Nasjonale smitteverntiltak frå og med 23.2.2021

Smittevernet frå og med 23.2. medfører følgjande, kort oppsummert: Kyrkjekontoret er stengt for besøk. Ring oss på 400 03 316 eller ta kontakt via e-post: post.oygarden@kyrkja.no I gudstenester og gravferder kan ein vere 100 deltakarar. Ein vert tilvist sete. Me informerer nærare om talet på FAKTISKE SETEPLASSAR i kyrkjene våre. Den faktiske plassen kan vere mindre enn 100. Det er fordi det fortsatt er KRAV TIL AVSTAND, minst 1 meter og 2 meter ved allsong for personar som ikkje tilhøyrer same husstand. Minnesamvær i våre lokale vert rekna som privat arrangement etter nasjonale ordningar og ein kan vere maksimalt 10 deltakarar.