Her kan du bestille gravstell

Sula Sokn administrerer avtalar om stell av gravene. Her kan du få litt meir informasjon om kva ei stellavtale vil seie. Ta kontakt med kyrkjekontoret om du ynskjer å opprette ei stellavtale.

Stell omhandlar:

1. Påske/vårbeplanting
  2. Beplanting av sommarblomster til 17. mai
  3. Stell og vatning i løpet av sommaren
  4. Planting av lyng til hausten og tildekking med bar

Jorda blir spadd evt. bytta ut og gjødsla igjen i juli/august. I avtalen inngår vatning og luking.
Kantar rundt gravene blir slått og stelt.

For 2020 er prisen på gravstell per år:

Enkel Dobbel
Vår 500,- 590,-
Sommar 500,- 590,-
Haust 435,- 510,-
Totalt per år, inkl. mva  1435,- 1690,-

Angi kva for ei grav det skal utførast stell på. Du kan søke her på namnet til den gravlagde for å finne gravidenten. Gravidenten i høgre kolonne inneheld gravplassnummer, felt, rad og gravnummer - f. eks. 10.A.11.008

For bestilling av gravstell ta kontakt med kyrkjekontoret på telefon 70199600 eller e-post: kyrkjekontoret@sula.kommune.no.

Vi set då opp ei stellavtale og De vil motta faktura frå oss. Når denne fakturaen er registrert betalt vil stell på grava bli iverksatt.

Vedlikehald av gravminne

Gravminnet er festar sin eigedom, og festar sjølv må vedlikehalde denne. Gravminner som er lause eller skeive meldast frå til festar. Det blir ikkje utført vedlikahald av gravminne/støtte av kyrkjegardsarbeidar.
For meir informasjon angåande oppretting/vedlikehald av gravminne, ta kontakt med kyrkjekontoret på telefon 70199600 eller e-post: kyrkjekontoret@sula.kommune.no

Kontaktinformasjon for Sula kyrkjelyd

Mandag-fredag 10:00-14:00