Gå pilegrim til sommeren!

Mange er kjent med at Valdres har sin egen pilegrimsveg. Er du blant dem som lenge har tenkt at den hadde værtinteressant å gå en gang? Grip sjansen nå – gå den til sommeren!

Vi starter ved Hedalen stavkirke, og etter åtte dagers vandring gjennom «Norges blomsterdal» kommer en til St. Tomaskirka på Filefjell. Her er vakker natur, rik kultur, spennende historie – og kirkene ligger der som perler på en snor. Vi organiserer bagasje frakt, overnatting og mat.

Velkommen til å være med på vår fellesvandring i perioden 28. juni – 6. juli 2019. Sjekk ‘Pilegrimsvegen i Valdres’ på Facebook!

Turleder og historiker Jahn Børe Jahnsen tar imot spørsmål (918 17 950 /jbjahnsen@gmail.com).
Spørsmål og påmelding går til pilegrimsprest Anne Hilde Øigarden (tlf. 915 50 389 / hiloeiga@online.no).

Kontaktinformasjon for Vestre Slidre kyrkjeleg fellesråd

Kontoradresse: Slidrevegen 20,
2966 Slidre.

Besøksadresse: Kyrkjekontoret, Slidrevegen 20, 2966 Slidre.

Åpningstider: Kyrkjekontoret er ope: måndag til torsdag kl. 09.00 – kl. 15.00
Kyrkjekontoret kan vere stengt i denne tida pga. møte, ferie og anna.

Telefon kyrkjekontoret:  61 34 50 95
Epost: vk766@kyrkja.no