Gripekors

Et gripekors er et lite kors av tre som er godt å holde i når man ber. Å holde det i hånda kan være en bønn i seg selv, uten ord. Det gir hjelp til å finne hvile. Det er en påminnelse om Jesu Kristi forsoningsdød for oss, og hans nærvær i våre liv.

Gripekorset er en fin gaveidé som passer for både ung og gammel. Det finner lett sin plass på skrivebordet, nattbordet, i veska, lomma – en god følgesvenn for enhver som tror.

Disse gripekorsene er av oliventre fra Betlehem og måler ca 10.5 x 6.5 cm. Det medfølger en fløyelspose til Gripekorsoppbevaring. De er ujevnt formet for å passe godt i hånda. Ikke to kors er nøyaktig like. Det brukes beskjærte greiner, ingen trær blir ødelagt i prosessen.

All fortjeneste av salget sendes til Stefanusalliansen, en organisasjon som arbeider for forfulgte kristne i mange land. Du kan lese mer om Stefanusalliansens arbeid på www.stefanus.no.

Korsene koster kr. 60 pr stk. Ønsker du å kjøpe, kontakt diakon Kirsti Hole på tlf. 95147345 eller epost: kirsti.hole@modumkirke.no, eller kom innom diakonens kontor.

”Han er vår fred”, skriver Paulus i Ef. 2, 14.
Gripekorset gir hjelp til å finne en stille stund hvor den freden Kristus gir, kan spire i oss.

Kontaktinformasjon for Modum menighet

Besøksadresse:
Åmot kirke
Kapellveien 1
3340 Åmot

Telefon: 32 78 32 30 
Telefon- og besøkstid: 
Man-fre 9-14

E-post:
kirkekontor@modumkirke.no

Vipps: Søk opp Modum Sokn eller 123702