Studentprestene i Oslo

Vi er til stede for samtale - når livet blir for stort eller for lite. Vi har taushetsplikt og tid.

Til studentprestekontoret kan du komme med alt som hører livet til. Enten det handler om utfordringer i studenthverdagen, tanker om vennskap og kjærlighet, dele tro, snakke om tvil: Det er den som kommer som bestemmer hva det skal snakkes om. Ingenting er for stort eller for lite til å ta med inn i samtalen.

Studentprestene er ansatt av Den norske kirke for å være en ressurs for studenter. Ved alle større læresteder i Norge er det tilbud om studentprest.

Du finner oss på:

Vi kan delta i debatter og studentaktiviteter. Følg studentprestene på Facebook!

Søndager feirer vi gudstjeneste i Slottskapellet og i Kulturkirken Jakob.

Tekst lånt fra http://www.studentprest.uio.no/

Oversikt over landets studentprester

Studentprestene i Oslo bispedømme
Inger Anne Naterstad og Camilla Oulie Eskildsen er studentprester på Universitetet i Oslo.
Halvor Berg-Hovind er studentprest på OsloMet (tidligerer Høgskolen i Oslo og Akershus).
Anne Anita Lillebø er studentprest på Handelshøyskolen BI.