Søknadsfrist for etter- og vidareutdanning 2020 (EVU)

15. september er fristen for å søkje på etterutdannings kurs for prestar. Meir informasjon om kursa finn du her.

Teksten er henta frå bispemøtet si nettside

Nye kurs med søknadsfrist 15. september 2020:

Søknadsrutiner

Kompetansekartet er avvikla og frå hausten 2017 er det etablert nye rutiner for søknad til etter- og vidareutdanningskurs (EVU). Søkjarane skal først søkje om støtte til EVU-kurs til sin arbeidsgjevar for så å søkje om opptak til kurset direkte til kurshaldar. Lenke til rutiner og søknadsfristar finn du her.

Kontaktinformasjon for Bjørgvin bispedøme

Bjørgvin biskop og bispedømeråd Strandgaten 198 Postboks 1960, Nordnes 5817 Bergen

Logo Miljøfyrtårn

E-post: bjoergvin.bdr@kyrkja.no