Utleige av kyrkjelege lokale

Konsertar og andre arrangement i kyrkjene

Kvart år er det meir enn 30 konsertar i kyrkjene våre, i tillegg til andre arrangement.

Send søknad om leige til post.knarvik@kyrkja.no.

I mars tek vi stilling til søknader om leige i desember. Vi må ha våre eigne arrangement på plass før vi opnar for utleige.

Kyrkjekjellaren i Knarvik

Kyrkjekjellaren har fleire lyse og flotte rom til leige. Dåp, konfirmasjon, bryllaup, møter, bursdag eller andre små og store tilstellingar. Ta kontakt med kyrkjekontoret på post.knarvik@kyrkja.no for spørsmål om ledig kapasitet.

Sjå fleire opplysningar og foto: LES MEIR

Lydstudioet i Knarvik kyrkje

Moglegheiter før å øva med band/soloartist. Utstyr til å spela inn musikk, podkastar og liknande.
Ta kontakt for interesse.

Alversund kyrkjelydshus

Kyrkjelydshuset kan leigast til møte, selskap og andre arrangement. Sjå fleire opplysningar på www.kyrkjelydshuset.no. Du kan sende spørsmål til kyrkjelydshuset@gmail.com eller til post.knarvik@kyrkja.no.

Booking av konfirmasjonsselskap:

Mange spør om lokale mange år fram i tid. For kyrkjekjellaren i Knarvik og for Alversund kyrkjelydshus gjeld følgjande:

Lokale kan bestillast 3 år i forkant. 1. mars 2021 opnar vi for bestilling i 2024. Før 1. mars tek vi imot bestillingar fortløpande og har loddtrekking første arbeidsdag etter 1. mars.