Prisar utleige

Konsertar og andre arrangement i kyrkjerommet:

Pris for leige av kyrkjene:

15 % av brutto billettinntekt, med ein minstesum på kr. 2.000. For Knarvik kyrkje er minstesummen kr. 3.000. I tillegg skal det betalast for kyrkjetenar, kr. 300 pr. time.

Pris for leige av kyrkjene i Lindås for arrangement som har born og unge som målgruppe:
15 % av bruttoinntekt med ein minstesats på kr. 0,-. I tillegg skal det betalast for kyrkjetenar, kr. 300 pr. time.

Vigsel:

Bruk av kyrkjene i Lindås er gratis når ein av brurefolka er medlem av Den norske kyrkja og er busett i fellesrådsområdet (Lindås kommune). For andre er prisen kr. 5.000 for leige av kyrkje inklusive organist og kyrkjetenar.

Prisreglement for kyrkjekjellaren i Knarvik kyrkje frå 01.01.2018:

Selskap, dåp, konfirmasjon: kr. 3.500. (Inkl. dekking kvelden før.)
Bryllaup: kr. 6.000. (Inkl. dekking kvelden før.)
Minnesamvær: kr. 2.500. (Evt. tillegg på kr. 500 for dekking kvelden før.)
Møte utan kjøkken: kr. 1.000.
Møte med kjøkken: kr. 1.500.
Tillegg for vask/rydding viss de ikkje vaskar sjølv: kr. 300 pr. time.

Alversund kyrkjelydshus

Storsal kr. 1000
Kjøkken kr. 750
Peisestove kr. 400
Tillegg viss de vil dekke dagen før kr. 500
Betaling for vask viss de ikkje vaskar sjølv kr. 500

Barneselskap

Kyrkjelydshuset har eige tilbod for barneselskap. Tidsramme: 4 timar. Pris kr. 600, eventuelt pluss. Dette tilbodet føreset at ein nyttar kjøkkenet i mindre grad, at ein t.d. nyttar eingongsbestikk, koppar og fat.