Sesong 2 Bibelglimt med Jan

Etter mykje positiv respons er no Jan Rantrud tilbake med Sesong 2. Ny video 22. oktober: Trudde folk på Jesu tid at jorda var flat, eller at den var rund?

Jan Rantrud, med sin rikhaldege kjennskap både til Israel og Bibelen, deler litt av sin kunnskap under vignetten "Bibelglimt med Jan". Her får du sjå og høyre spanande ting om Bibelen og trua, gjerne noko du aldri har høyrt om eller noko du har lurt på, presentert på ein kortfatta og interessant måte.

Jan er også villig til å svare på spørsmål, så send gjerne inn noko du lurar på, eller film ein liten snutt og send til oss i kyrkja, så kan vi få høyre både spørsmålet og svaret (sjå kontaktinfo nederst).

Heilt nederst finn du ein lenke til Sesong 1 våren 2021.

Kontaktinformasjon for Meland sokn

Kontoradresse:
Havnevegen 31
5918 Frekhaug

Epost:

post.meland@kyrkja.no

Kontonr: 3632 07 04019

Vipps: Meland kyrkje - offer: 54016

Gåve til Kontakt (kyrkjeblad): 59301

Postadresse:
Boks 117
5906 Frekhaug

Trefftid:
Mandag: 12.00-15.00
Fredag: 12.00-15.00

Vi er ofte tilgjengeleg utanom trefftidene også!

Telefon: 4000 1691 (man-fre 10.00-14.00)

Beredskap: 4000 7410