Sitat

Gud, velsign himmelen over oss, jorden under oss, ditt bilde dypt inni oss, dagen foran oss.

Kjærligheten er sterkere enn døden

Preken 1. påskedag 4.4.2021 Fredrikstad Domkirke Denne dagen hilser mennesker fra nord og sø og øst og vest hverandre med den eldgamle hilsen: Kristus er oppstanden! I alle kirkene og dere er hilser tilbake:: Ja, Han er sannelig oppstanden!

Kontaktinformasjon for Borg Biskop og Bispedømmeråd

Åpent alle hverdager kl. 09.00-14.30

Bjarne Aasgt.9, 1606 Fredrikstad Telefon: 69 30 79 00

Kontaktperson ved seksuelle overgrep/grenseoverskridende seksuell adferd i kirkelig sammenheng: Tormod Kleiven, tlf. 950 84 275 E-post: tormod.kleiven@vid.no