Sitat

Gud, velsign himmelen over oss, jorden under oss, ditt bilde dypt inni oss, dagen foran oss.

8.november 2020: Visitaspreken Skiptvet

- Den kristne kirkes svar til oss og alle mennesker er invitasjonen til å la Gud lede oss fra død og ondskap til liv og godhet, la Gud vaske oss slik at selv om syndene våre er røde som purpur skal vi bli hvite som snø. Gud har invitert oss til å være med Jesus opp til Jerusalem og bli en del av hans kamp og seier over død og ondskap.

Kontaktinformasjon for Borg Biskop og Bispedømmeråd

Åpent alle hverdager kl. 09.00-14.30

Bjarne Aasgt.9, 1606 Fredrikstad Telefon: 69 30 79 00

Kontaktperson ved seksuelle overgrep/grenseoverskridende seksuell adferd i kirkelig sammenheng: Tormod Kleiven, tlf. 950 84 275 E-post: tormod.kleiven@vid.no