Aktivitetar for barn

Dei fleste aktivitetane har no starta opp igjen. Les meir om kvar aktivitet under.

Leikerom og leikekassar

I Tårnrommet i Knarvik kyrkje er det leiker og teiknesaker som dei yngste barna kan bruke saman med foreldre eller andre vaksne under gudstenesta.
Leikekassane er små, smittevenlege leikekassar som er tilgjengeleg for born i gudsenestene i Knarvik. Her er både teiknesaker, små dyr, leikar, m.m. Spør kyrkjeverten dersom dei ikkje står framme.

I Seim kyrkje er det laga til leikeplass bak i kyrkjerommet.

Alversund KFUK-KFUM-speidere

Stifinnarane, 3.—4. klasse, overnattar ute ein gong i månaden.
Vandrarane, 5.-10. klasse, har møter på kyrkjelydshuset annankvar torsdag og drar i tillegg på turar.